Kepala boleh panas, tetapi hati harus tetap dingin

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kepala boleh panas, tetapi hati harus tetap dingin: hiji pasalingsingan nu ngan bisa dibéréskeun ku babadamian masalah kalawan nembrak jeung tenang.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z