Lain biduk, lain digalang

From Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Lain biduk, lain digalang: jawaban atawa tarékah teu luyu jeung maksud patanyaan.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z