Lain di mulut lain di hati

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lain di mulut lain di hati: omongan hiji jalma nu diucapkeun dina sungut tapi béda jeung haténa.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z