Lain gatal, lain yang digaruk

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lain gatal, lain yang digaruk: béda nu nyieun salah, béda ogé nu dituduh.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z