Laki pulang kelaparan, dagang lalu ditanakkan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Laki pulang kelaparan, dagang lalu ditanakkan: salaki sorangan diantep kalaparan, deungeun-deungeun dibéré dahar, batur ditulungan, kulawarga sorangan diantep.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z