Lancar kaji karena diulang, lancar jalan karena ditempuh

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lancar kaji karena diulang, lancar jalan karena ditempuh: sakumna pagawéan bakal lungsur langsar jeung jadi mahér saupamana teterusan mah.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z