Luka boleh sembuh, parutnya tinggal juga

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Luka boleh sembuh, parutnya tinggal juga: mumusuhan bisa waé leungit lantaran daméi, tapi haté nu dinyeyeri hésé diubaran.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z