Luka di kaki, sakit seluruh badan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Luka di kaki, sakit seluruh badan: hiji jalma nu dinyeyeri/dihina mangka nu ngarasakeunna sakumna kulawargana/dulurna.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z