Majelis-majelis udang, tahi di kepala

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Majelis-majelis udang, tahi di kepala: jalmna nu adigung tapi loba kakuranganna.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z