Makan hati berulam jantung

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Makan hati berulam jantung: kaayaan haté pohara sedihna, kayaning kolot nu némbong kalakuan anakna nu goréng hésé diomékeunna.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z