Makanan enggang takkan menjadi makanan pipit

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Makanan enggang takkan menjadi makanan pipit: budak jalma badag/beunghar bakal hésé dikawin ku jalma biasa/miskin, pagawéan nu merlukeun kaahlian husus moal bisa dipigawé ku jalma nu teu boga élmuna.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z