Makanan sudah tersedia, jamu belum juga datang

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Makanan sudah tersedia, jamu belum juga datang: mojang nu geus gedé ngan acan ogé aya nu datang ngalamar.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z