Makin murah, makin ditawar

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Makin murah, makin ditawar: moal puas ku paméré batur, sok hayang leuwih loba terus.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z