Maksud hati memeluk gunung, apa daya tangan tak sampai.

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Maksud hati memeluk gunung, apa daya tangan tak sampai.: kahayang luhur, tapi kamampuh teu aya pikeun ngahontalna.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z