Malu berdayung, hanyut serantau

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Malu berdayung, hanyut serantau: éra nu teu kana tempatna antukna mah bakal ngarugikeun manéh, kedul usaha mangka hésé dina jaga hirupna engké.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z