Malu bertanya, sesat di jalan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Malu bertanya, sesat di jalan: inggsi nanya harina urang bakal mirugi lantaran pasualan nu disanghareupan teu kapanggih bongbolonganna.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z