Mana ada maling yang mengaku maling

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mana ada maling yang mengaku maling: kasalahan hiji jalma nu diteumbrreukkeun ka batur.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z