Masak malam, mentah pagi

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masak malam, mentah pagi: hiji hal nu geus ditangtukeun sakeudeung deui dirobah deui, taya kaputusan nu tangtu.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z