Mati rusa karena tanduknya

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mati rusa karena tanduknya: jalma mah biasa meunang kasulit téh justru balukar tina kamonésan nu dipimilikna.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z