Mati satu tumbuh seribu

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mati satu tumbuh seribu: nyaéta sagala hal nu geus ilang, sok aya gagantina.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z