Mati takkan menyesal, luka takkan menyiuk

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mati takkan menyesal, luka takkan menyiuk: geus netepkeun haté pikeun milampah éta pagawéan, naon waé risikona moal matak kaduhung.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z