Memagar kelapa condong

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Memagar kelapa condong: urang nu miara batur nu panénna, meunang ngaran téh lain jalma nu boga jasana.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z