Memakan habis-habis, menyuruk hilang-hilang

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Memakan habis-habis, menyuruk hilang-hilang: mun boga hiji rusiah, sing pinter neundeunna sangkan teu kabolékérkeun éta rusiah téh.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z