Memancing di air keruh

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Memancing di air keruh: nyokot kaputusan dina hiji kajadian nu keur kaweur atawa nyedihkeun, migunakeun kasempetan nu lain dina tempatna.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z