Membagi sama adil, memotong sama panjang

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Membagi sama adil, memotong sama panjang: Mun ngabagi atawa mutuskeun hiji perkara téh kudu adil jeung teu beurat sabeulah.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z