Menanak semua beras

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Menanak semua beras: némbongkeun sakabéh kapinteranna, ngagunakeun sagala kakuatanna pikeun meunangkeun patarungan.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z