Mencabut harus dengan akar-akarnya

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mencabut harus dengan akar-akarnya: ngabasmi kajahatan téh pék nikakeun anggeus.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z