Mencari jarum di tumpukan jerami

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mencari jarum di tumpukan jerami: milampah pagawéan nu bangga, hésé manggihanna, ampir gaplah wé pikeun dipilampahna.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z