Mencencang berlandasan, melompat bersitumpu

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mencencang berlandasan, melompat bersitumpu: mun rék milampah hiji pagawéan sayagakeun heula sarat-saratna.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z