Mengharapkan hujan turun, air di tempayan ditumpahkan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mengharapkan hujan turun, air di tempayan ditumpahkan: miharep teuing kauntungan nu can pasti, nu geus kakeupeul kalah ka dianggurkeun, antukna mah itu henteu ieu henteu.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z