Menjemur sementara hari panas

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Menjemur sementara hari panas: migawé hiji hal téh pék dina waktu anu pas.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z