Musang terjun, lantai terjungkat

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Musang terjun, lantai terjungkat: geus katempo tanda-tanda ngeunaan kajahatan nu geus dipilampah hiji jalma, barang bukti kajahatan geus kapanggih.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z