Musuh dalam selimut

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Musuh dalam selimut: Jalma deukeut nu ngahianat (ngabaruang); Musuh nu muasal ti kalangan sorangan; Musuh deukeut nu nyieun cilaka.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z