Orang kaya suka dimakan, orang elok selendang dunia

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Orang kaya suka dimakan, orang elok selendang dunia: Hartawan (jalma beunghar) anu miwatek derma ka batur.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z