Sakit menimpa, sesal terlambat

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sakit menimpa, sesal terlambat: taya gunana ngaduhungan hiji hal nu geus karandapan.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z