Salah makan memuntahkan, salah tarik mengembalikan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Salah makan memuntahkan, salah tarik mengembalikan: kudu wani ngakukeun kasalahan, kudu daék menerkeun kasalahan nu geus dipilampah.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z