Sambil berdendang biduk hilir

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Sambil berdendang biduk hilir: sabari ngagawéan hiji hal pagawéan séjén gé kapigawé, bareng migawé hiji hal atawa leuwih.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z