Sambil berdiang nasi masak

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sambil berdiang nasi masak: sabari ngagawéan hiji hal pagawéan séjén gé kapigawé, bareng migawé hiji hal atawa leuwih.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z