Sambil berlayar sambil menampan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sambil berlayar sambil menampan: sabari digawé, tetep kudu usaha pikeun diajar nambahan pangaweruh.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z