Sayang-sayang buah kepayang, dimakan mabuk dibuang sayang

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Sayang-sayang buah kepayang, dimakan mabuk dibuang sayang: bingung nyanghareupan awéwé geulis tapi bahaya, dicolot sieun ditinggalkeun, dina kaayaan sarwa salah.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z