Sayang akan garam sececah, kerbau seekor dibusukkan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Sayang akan garam sececah, kerbau seekor dibusukkan: lantaran sieun rugi saeutik, antukna mah jadi rugi gedé.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z