Sayangkan anak tangan-tangani, sayangkan istri tinggal-tinggalkan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Sayangkan anak tangan-tangani, sayangkan istri tinggal-tinggalkan: sakali-kali pisah mah sok jadi nimbulkeun rasa sono jeung kanyaah nu pohara gedéna, ulah pati ngayonkeun anak jeung pamajikanm.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z