Sayangkan kain, buangkan baju

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Sayangkan kain, buangkan baju: kudu milih salah sahiji, teu meunang nyokot atawa ngapimilik duanana sakaligus.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z