Sebab buah dikenal pohonnya

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sebab buah dikenal pohonnya: hiji jalma dipiwanoh ku jalma séjén ku hasil karyana.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z