Sebagai anjing terpanggang ekor

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sebagai anjing terpanggang ekor: hiji jalma nu éar pisan, keukeuleuweuhan sarta tétéjrét kaditu-kadieu.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z