Sebagai gagak pulang ke benua

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sebagai gagak pulang ke benua: hiji jalma nu balik ti pangumbaraan, tapi kabisana kitu-kitu kénéh, masih bodo kénéh.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z