Sebelum ajal berpantang mati

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sebelum ajal berpantang mati: kahirupan sarta maot ditangtukeun ku gusti Allah, ulah sieun teuing kusabab jalma moal bakal maot saacan datang ajalna, terus usaha nepi ka panungtungan yuswa.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z