Sedepa jalan kemuka, setelempap jalan kebelakang

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Sedepa jalan kemuka, setelempap jalan kebelakang: dina mertimbangkeun hiji hal ulah ngan nilik kana mangpaatna wungkul, mudoratna ogé kudu diitung, kusu ati-ati dina sagala pagawéan.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z