Sedia payung sebelum hujan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Sedia payung sebelum hujan: Ngantisipasi masalah saméméh éta masalah téh kajadian, utamana nu dimaksud téh nabung heula sabisa-bisa atawa sabot keur ngora, jaga ké mun aya musibah geus leuwih gampang disanghareupanna, kudu waspada permana saméméh sagala hal kajadian.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z