Sehampir-hampir tepi kain, hampir juga tepi bebat

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Sehampir-hampir tepi kain, hampir juga tepi bebat: sadeukeut-deukeutna batur, leuwih deukeut jeung kulawarga sorangan.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z